Розташування комплексу: Запоріжжя, вул. Перемоги, 91
Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

16 серпня 2021

ПРОГРАМА "ДОСТУПНА ІПОТЕКА 7%" - ЖК CENTRAL

Новини
31 грудня 2022 З Новим Роком
Будiвельна компания GEOS долучилась до програми президента «Доступна iпотека 7%» разом з фiнансовим партнером «Глобус Банк»
ЖК CENTRAL - єдиний об'єкт зі споруджуваних в Запоріжжі житлових комплексів, який Глобус Банк взяв в програму іпотечного кредитування!
Основні умови кредитування: Вимоги до позичальника:
Категорія клієнтів
Резиденти України, які мають на меті придбання першого об’єкта житлової нерухомості або майнових прав на такий об’єкт нерухомості, а також поліпшення житлових умов, якщо площа об’єкта житлової нерухомості не перевищує нормативної площі*.
Вік позичальника
На дату закінчення строку іпотечного кредиту не має перевищувати 60 років (включно).
Дохід позичальника
Середньомісячний грошовий дохід позичальника та кожного із членів його сім’ї** за останні шість місяців не має перевищувати десятикратного розміру середньої місячної заробітної плати у відповідному регіоні України, де міститься предмет іпотеки, розрахованого за офіційними даними Держстату.
* Нормативна площа предмета іпотеки становить 50 кв. метрів загальної площі предмета іпотеки на одну особу чи сім’ю з двох осіб і 20 кв. метрів — на кожного наступного члена сім’ї.
** Члени сім’ї – дружина (чоловік), зокрема й особи, котрі проживають разом, пов’язані спільним побутом, мають взаємні права й обов’язки, але не перебувають у зареєстрованому шлюбі (якщо факт проживання однією сім’єю встановлено в судовому порядку), а також їхні малолітні та неповнолітні діти (до 18 років (повноліття), якщо згідно із законом вони не набувають прав повнолітньої особи раніше), які проживають разом із позичальником.

 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0